Silly season uppdatering

Simon Lundgren har förlängt sitt kontrakt med Akropolis! Simon väljer att fortsätta i klubben. Näst minst insläppta mål 21 i serien av alla lag förra året blev facit för de båda målvakterna (Simon 21 matcher, Filip Anger 5 matcher) som skyddat Akropolis mål under säsongen.

Lundgren har varit en klippa i målet och mycket värdefull för Akropolis i år. Han har endast släppt in 15 mål och presterat ett riktigt högt målvaktsspel under hela säsongen i Division 1. Vi är jätteglada att vi har kommit överens om ytterligare ett år, säger sportchefen Georgios Gogas.

Sami Nador lämnar Akropoliströjan
Utöver det passar vi på och tackar Sami Nador som går till FC Stockholm. Han var med att ta upp Akropolis IF till Division 1 när vi spelade i Division 2 Norra 2014 och en av slitvargarna under den lyckosamma säsongen 2015.