Inför träningsmatchen mot Västerås SK

På söndag reser vi till Västerås och möter stadens fotbollslag VSK. Ett lag som har staplat upp segrar i träningsmatchandet, man har dock en 0-1 förlust mot Dalkurd FF som en plump i protokollet. Samma Dalkurd som Akropolis spelade mot förra helgen och också åkte på en uddamålsförlust.

Vi ser fram emot en högintressant match då det är mindre en 1 månad till säsongstarten, vi dras fortsättningsvis med några skador och sjukdomar i truppen.  Fler spelare är på väg tillbaka men vi kommer att ha ett lite försiktighets tänk då detta blir sista matchen innan vi åker på träningslägret till Grekland.

Har du fortfarande inte skaffat dig årets säsongsbiljett?
Årets säsongsbiljett ger rätt till inträde i herrlagets alla hemmamatcher, det vill säga spel i Division 1 Norra och Svenska Cupen. Självklart kommer man också in på alla träningsmatcher under försäsongen.

Priset för kortet är 800 kronor och är tillgänglig till salu först och främst hos vår sponsor Dennis Kött & Charkuteri som ni hittar på Spånga Torgväg 10 eller på lagets träningsmatcher. Frågor gällande årskorten kan man vända sig till Dennis Theodoridis på telefonnummer 070-756 70 89.

Matchfakta

Arena
Solid Park Arena, Västerås
Motståndare
Västerås SK, Division 1
Matchstart
12:00