Luca Gerbino Polo lämnar Akropolis IF !

Den Italienske anfallaren Luca Gerbino Polo gjorde 25 mål för Akropolis i Division 1 Norra detta år. Med det blev han den målfarligaste spelaren någonsin i division 1 norra. Nu blir det spel högre upp i seriesystemet, Luca Gerbino Polo kommer nästa säsong att representera Brommapojkarnas IF i superettan.

– Om du frågar mig på vilken nivå jag vill spela så måste ju svaret bli ”så högt upp som möjligt”. Det är självklart, säger Gerbino Polo.

Luca Gerbino Polo blev skyttekung i Division 1 Norra. Med sina 25 mål på 25 matcher under säsongen 2016, med det är italienaren bäste målskytten i bägge division 1-serierna. Den 193 cm långe anfallaren kom till Akropolis inför säsongen, efter att i fjol ha spelat i superettan med AFC United.

– Det har gått bra, men det har fungerat bra för hela laget. Jag är duktig i boxen och gillar att få mycket inlägg vilket jag har jag fått, säger Luca.

– Om du spelar fotboll så måste du ha ambitioner, det är normalt. Man måste ha ett driv, annars kan man lika gärna sluta. Så om du frågar mig på vilken nivå jag vill spela så måste ju svaret självklart bli ”så högt upp som möjligt”. Det är självklart.

Vi tackar Luca för sin tid i Akropolis och önskar honom all lycka i sin fortsatta fotbollskarriär!

 

Georgios Gultidis
Head of Marketing & Communications/P.R.

[email protected]
+46 (0) 76 948 01 36