Huddinge IF – Akropolis IF 2-2 (1-1)

akro

 

Årets andra träningsmatch mot Huddinge IF spelades idag på Brantbrinks IP. Slutresultat blev 2-2, men det speglade inte matchbilden.

Tränaren Konstantinos Panagopoulos valde att starta med Kostas Stavrothanosopoulos som anfallare till skillnad från den senaste träningsmatchen mot Syrianska FC. Akropolis skapade flest målchanser under första halvlek, laget hade ett stort bollinnehav och förde spelet, vilket resulterade i en tidig 0-1 ledningen genom Viktor Söderström (nick). I den 35:e minuten lyckades Huddinge IF kvittera och båda lagen gick till halvtidsvilan med varsitt mål i bagaget.
Andra halvlek började inte bra för bortalaget och därav ett underläge 2-1, då Huddinge IF tog ledningen efter några spelade minuter in på andra halvlek. Det positiva är att Akropolis IF trots underläge och väldigt många förändringar i formationen, ryckte upp sig och lyckades kvittera genom mittbacken Makis Gezos (nick) i den 60:e minuten.

Den sista halvtimmen av matchen var en aning avslaget, då båda lagen delade på bollinnehavet utan skapa några farliga målchanser.

Huvudtränarens (Konstantinos Panagopoulos) ord efter matchen:

Träningsmatcher är till för att prova nya formationer, nya positioner för vissa spelare och nya spelsystem. En träningsmatch är ett “prov” efter en veckas försäsongsträning. Vi tar med oss både det positiva och negativa från dagens träningsmatch. På morgondagens träning kommer vi att fortsätta det hårda arbetet, analysera dagens match och förbättra våra misstag och svagheter. 

 

 

Georgios Gultidis
Head of Marketing & Communications/P.R.

[email protected]
+46 (0) 76 948 01 36