Yildiz Edlund och Ågren klara för Akropolis IF !

IMG_0318

(Carl-Johan Ågren t.vänster, Kevin Yildiz Edlund t.höger på bilden ovan)

Kevin Yildiz Edlund och Carl-Johan Ågren är de två senaste tillskotten i Akropolis-truppen inför säsongen 2017.

Kevin är en modern högerback född 1998. Han kommer närmast från AIK:s ungdomsverksamhet och har skrivit på ett tvåårskontrakt med Akropolis IF. Vi kontrakterar en ambitiös, ung, träningsvillig fotbollsspelare som vill utvecklas och ta nästa steg i sin fotbollskarriär.

För de som har följt Akropolis IF under 90-talet, så känner ni säkert till Kevins pappa Ali. Ali Yildiz spelade under väldigt många säsonger för Akropolis IF och var en stor publikfavorit bland alla Akropolissupportrar.

Carl-Johan Ågren är en innermittfältare född 1995. Han kommer från spel i division 2 med Eskilstuna City förra säsongen. Carl-Johan är fostrad i Djurgårdens fotbollsakademi och är en välskolad spelare, som kommer att konkurrera om de centrala platserna på mittfältet.

Både Kevin Yildiz Edlund och Carl-Johan Ågren har pojklandslagsmeriter.

Vi hälsar båda spelarna välkomna till Akropolisfamiljen!

Georgios Gultidis
Head of Marketing & Communications/P.R.

[email protected]
+46 (0) 76 948 01 36