Inför Carlstad United – Akropolis IF

18301858_1934867246745626_1727690957524889718_n

En spännande drabbning väntar imorgon borta mot Carlstad United. Akropolis är på jakt efter sin tredje raka trepoängare och läget i truppen ser väldigt bra ut efter en formstark inledning av säsongen.   

Hemmalaget kommer från en stark instats från senaste bortamatchen mot Assyriska FF där man fick med sig en poäng. Senaste matchen spelades dock i onsdags då man slog Kil i Time2Change Cupen där man under 90 minuter spelade stabilt med väldigt många målchanser, enligt tränaren David Eklund. Carlstad United får åter tillbaka Rojas Diaz från avstängning samt Oscar Lander som troligtvis kommer inkluderas i morgondagens trupp.

Akropolis däremot vann överlägset sin match förra veckan mot Nyköping BIS och självförtroende är på topp. Olyckligtvis kommer inte Atosh Elmi att följa med truppen till Karlstad då han drabbats av sjukdom samt Nikola Vasic och Makis Gezos på grund av lättare skada. Sedan tidigare finns även Viktor Strand, Viktor Söderström och Maldin Ymeraj fortfarande med på skadelistan. Tillbaka i truppen återfinns Marcus Haglind-Sangré som avstod förra veckans match mot Nyköping BIS efter att ha drabbats utav feber.

Spelet för Akropolis har fungerat väldigt bra under de senaste matcherna och laget har lyckats väldigt bra offensivt. Laget har gjort väldigt många mål, haft stort bollinnehav i majoriteten av matcherna och laget spelar verkligen för varandra. En spännande match att följa imorgon, antingen på plats eller via länken som vi kommer att dela på hemsidan, där ni kommer ha möjligheten att köpa matchrättigheterna.

Konstantinos Panagopoulos har tillsammans med assisterande tränaren Johan Blomberg, tagit ut följande 18-mannatrupp till morgondagens match på Tingvalla IP: 

Målvakter

22. Simon Lundgren

30. Filip Anger

Försvarare

3. Alex Simovski

5. Sebastian Ludzik

6. Marcus Haglind-Sangré

13. Iakovos Izountouemoi

15. Kevin Yildiz Edlund

Mittfältare

14. Carl Johan Ågren 

10. Eyasu Alemayehu

21. Adhavan Rajamohan

7. Adrian Pettersson 

25. Karl Cunningham

16. Sakis Papadopoulos

Anfallare

8. Konstantinos Stavrothanasopoulos

12. Nicklas Lindkvist

18. Alan Naib

19. Dimitrios Giantsis

11. Alagie Sosseh

Matchstart klockan 16:00 imorgon på Tingvalla IP! 

Georgios Gultidis
Head of Marketing & Communications/P.R.

[email protected]

+46 (0) 76 948 01 36