Inför Akropolis IF – Sollentuna FF

18301858_1934867246745626_1727690957524889718_n

Ett spännande och lokalt derby väntar imorgon på Spånga IP. För första gången i år kommer Akropolis att spela en tävlingsmatch på en vardag och de flesta ser återigen framemot en härlig fotbollsfest mellan två spännande fotbollslag.

Hemmalaget Akropolis kryssade senast mot Team TG FF, detta trots ett stort spelövertag med väldigt många farliga målchanser. En match som Akropolis, baserat på målchanserna skulle ha vunnit. Båda lagen ligger och nosar efter andra platsen och efter tio spelade omgångar så ligger hemmalaget på en sjätteplats.

Sollentuna stod för en väldigt fin insats senast hemma mot Västerås SK. Man hade en bra kontroll på matchen och steget till en vinst var nära till hands. Man fick med sig ett värdefullt kryss och man ligger fortfarande kvar på en säker femteplats, två poäng före Akropolis. Christer Mattiassons manskap har, trots att man är nykomling i serien gjort det väldigt bra.

Det blir en väldigt spännande drabbning mellan två lag som spelar ett helt annorlunda spel. Akropolis är ett offensivt, speldominant lag medan Sollentuna oftast spelar ett väldigt säkert och stabilt försvarsspel med kontringar som deras starka sida. De har två spelare som börjat ganska bra i AIK bekantingen Mikael Thorstensson och Brwa Pishdari.

Konstantinos Panagopoulos har tillsammans med assisterande tränaren Johan Blomberg, tagit ut följande 18-mannatrupp till morgondagens match på Spånga IP: 

Målvakter

22. Simon Lundgren

30. Filip Anger

Försvarare

2.Viktor Strand

3. Alex Simovski

13. Iakovos Izountouemoi

5. Sebastian Ludzik

6. Marcus Haglind-Sangré

17. Victor Söderström 

Mittfältare

23. Atosh Elmi

10. Eyasu Alemayehu

21. Adhavan Rajamohan

7. Adrian Pettersson

Anfallare

8. Konstantinos Stavrothanasopoulos

9. Nikola Vasic

11. Alagie Sosseh

12. Nicklas Lindkvist

19. Dimitrios Giantsis

24. Maldin Ymeraj

Matchen spelas imorgon klockan 19:00 på Spånga IP! 

Georgios Gultidis
Head of Marketing & Communications/P.R.

[email protected]

+46 (0) 76 948 01 36