Inför Umeå FC – Akropolis IF!

En spännande match kommer att spelas på Umeå Energi Arena, mellan två starka lag, Umeå FC och Akropolis IF. En match där viktiga poäng står på spel. 

Hemmalaget Umeå har kryssat en hel del i starten av andra halvan av säsongen. I dem senaste 3 matcherna så har man spelat oavgjort i 2 matcher och vunnit en, hemmamatchen mot Sollentuna. I tabellen så ligger man på en andraplats och har en poängs försprång till jagande Akropolis.

Inför morgondagens match har man återigen Mansaray avstängd, då denne fick totalt 3 matchers avstängning efter det röda kortet han fick syna i matchen mot Sollentuna.

Akropolis IF fortsätter med sitt offensiva och kreativa sätt att spela fotboll och har producerat en hel del mål. Laget har visat en fin form och vunnit samtliga sina matcher under andra halvan av säsongen. Senast hade man Enskede på besök, en match som man slutligen vann med hela 4-1.

– Jag ser framemot morgondagens match, det ska bli en spännande drabbning mot ett utav dem bästa lagen i serien. uttrycker ordförande Lambros Mitsis

Huvudtränaren Konstantinos Panagopoulos har tagit ut följande trupp till dagens match mot Umeå FC:

Målvakter

22. Simon Lundgren

30. Filip Anger

Försvarare

5. Sebastian Ludzik

4. Makis Gezos

14. Manolis Nikolakakis

3. Alex Simovski

17. Viktor Söderström 

Mittfältare

10. Eyasu Alemayehu

7. Adrian Pettersson

21. Adhavan Rajamohan

6. Marcus Haglind-Sangré

Anfallare

9. Nikola Vasic

11. Alagie Sosseh

12. Nicklas Lindkvist

24. Maldin Ymeraj

8. Konstantinos Stavrothanasopoulos 

Matchstart idag klockan 14:00 på Umeå Energy Arena! 

Georgios Gultidis
Head of Marketing & Communications/P.R.

[email protected]