Johan “Grabben” Blomberg lämnar Akropolis!

Efter fyra säsonger som assisterande tränare lämnar Johan “Grabben” Blomberg Akropolis IF, han väljer att ta ett sabbatsår från fotbollen. 

– Det känns deprimerande men jag kan inte kombinera nytt jobb med att närvara sex dagar i veckan med laget. Några dagar slutar min arbetstid på skolan samtidigt som träningen börjar. Det är klart jag känner att det blir ett tomrum, kanske inte just nu men när säsongen närmar sig. Det har varit en fantastisk tid i Akropolis, det här är ändå bäst för båda sidorna, uttrycker Johan Blomberg. 

Johan har haft en fantastisk tid i Akropolis, höjdpunkter som avancemanget till division 1, 2 omgångar av kvalmatcher till Superettan samt matchen mot Hammarby i Svenska Cupen under 2017 stigmatiserade hans tid i klubben. Dessutom har han varit med under hela den långa resan och varit en bidragande orsak till lagets topplaceringar i division 1 de senaste säsongerna.

Akropolis önskar Johan ett stort lycka till framöver, han kommer för alltid att tillhöra Akropolisfamiljen!  

 

Georgios Gultidis
Kommunikationsansvarig

[email protected]